Aproximativ 300 pachete de ţigări ascunse în rezervorul unui autoturism depistate la P.T.F. Galaţi-rutier

De Redactia 03 Noiembrie 2015, 13:48 Natiunea

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ascunse într-un loc special amenajat în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism, 5.400 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  
În data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 02.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ştefan B., în vârstă de 43 ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.
În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în  rezervorul pentru combustibil al autoturismului, 5.400 de ţigarete marca Ashima, de provenienţă Duty-Free.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 3.240 lei, şi a autoturismului, în valoare de 13.270 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galaţi                  
Comisar de poliţie IRIMIA ION

 

Autor Redactia 03 Noiembrie 2015, 13:48 Natiunea
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii