”Ziua portilor deschise” la Inspectoratul de Politie Judetean Braila

De IJJ Braila 23 Martie 2015, 17:42 Monitorul

Cu prilejul aniversării a 193 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, a devenit deja o tradiţie ca polițiștii să fie alături de brăileni pentru a sărbători.

Marţi, 24 martie 2015, la orele 10.00, zi anterioară sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, peste 180 de elevi din clasele primare de la şase unităţi de învăţământ din municipiu, au fost invitaţi să viziteze sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, unde vor avea prilejul să vadă în mod direct în ce constă mare parte din activitatea poliţiştilor.
 
Copiii vor viziona un clip de prezentare a unor activităţi ale poliţiştilor brăileni, iar poliţiştii vor organiza diferite ateliere de lucru, constând în prezentarea dotărilor Serviciului de Acţiuni Speciale, ale Serviciului Criminalistic şi Serviciului Rutier, precum şi echipe mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, care vor efectua diferite demonstraţii de patrulare, de prindere şi imobilizare a infractorilor sau de apărare la atacul prin surprindere.

Jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila sunt invitaţi să participe la aceste activităţi ale poliţiştilor brăileni.

 

Autor IJJ Braila 23 Martie 2015, 17:42 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii