Alteţa Sa Regala Principele Radu al României efectueaza o vizita publica în Braila, 19 martie 2015

De A.Frangu 18 Martie 2015, 18:08 Monitorul

princepele RaduJoi, 19 martie 2015, între orele 15,00 - 18,00, Alteţa Sa Regala Principele Radu al României efectueaza o vizita publica în Braila. In cadrul vizitei în Braila, Alteţa Sa Regala Principele Radu al României va fi oaspetele Muzeului Brailei ”Carol I”  în intervalul orar 16,25 - 17,00.  Muzeul Brailei a fost creat la 23 august 1881 prin
Decret Regal semnat de Regele Carol I. Începând din acest an Muzeul Brăilei se numește Muzeul Brăilei “Carol I”.

Alteta Sa Regala Principele Radu al României va vizita, începând cu ora 17,00, Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” Braila. Cu acest prilej în holul Bibliotecii Judetene ”Panait Istrati” Braila va fi organizata expozitia ”Familia Regala în colectiile Bibliotecii”.

”Principele Radu desfasoara o intensa activitate de sustinere a intereselor fundamentale românesti, în interiorul si în afara tării. Calitatea sa de membru al Familiei Regale a fost dublata, timp de 6 ani (din 2002 pâna în 2008), de cea de Reprezentant Special al Guvernului României. Prin intermediul deselor vizite pe care le efectueaza în tară, dar si prin intermediul cartilor si conferintelor sale, Alteta Sa Regala este liantul dintre societatea româneasca si familia regala” - Laura Caplea, Purtator de cuvânt al Bibliotecii Judetene ”Panait Istrati” Braila.

 

Autor A.Frangu 18 Martie 2015, 18:08 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii