Violenta nu te face mai puternic

De IJJ Braila 07 Iunie 2013, 07:38 Monitorul
Joi, 06 iunie 2013, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila a desfasurat o actiune de prevenire a delicventei juvenile, la clasele a IX-a, a X-a si a XI-a din cadrul Liceului Teoretic Mihail Sebastian din Braila.

Aceasta actiune s-a derulat în scopul de a sprijini demersul educational, în sensul cresterii si educarii elevilor într-o societate „Fara violenta!” si are la baza acordul încheiat între cele doua institutii.

Au fost purtate discutii interactive cu privire la cauzelor generatoare ale violentei si asupra efectelor pe termen scurt, mediu si lung ale violentei asupra personalitatii elevului.

Oamenii legii au dorit sa-i sensibilizeze pe tineri cu privire la respectarea normelor de conduita si a legii, atât pe timpul cât sunt la scoala, cât si în timpul lor liber, acasa sau pe strada.

Specialistii Jandarmeriei Braila au urmarit atragerea audientei spre dialog si expunerea propriei pareri cu privire la violenta si la modul în care trebuie sa actioneze în astfel de cazuri.
 
Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie sa evite formele de violenta, iar daca sunt martori sau chiar victime, cum trebuie sa actioneze.

Un aspect esential al acestei actiuni a fost constientizarea elevilor cu privire la faptul ca a fi violent nu înseamna a fi puternic si totodata ca „Violenta nu te face mai puternic !”.

 

Autor IJJ Braila 07 Iunie 2013, 07:38 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate