Spatiul rural si economia sociala in Romania

De Redactia 04 Iunie 2011, 08:59 Monitorul
S-a incheiat campania de informare si constientizare privind beneficiile activitatilor de economie sociala in comunitatile rurale, proiectul RURES. Spatiul rural si economia sociala in Romania a adus impreuna peste 320 de persoane participante la discutiile desfasurate in cele 8 judete ale proiectului si Bucuresti.


Campania de informare si constientizare a avut ca scop cresterea gradului de cunoastere a factorilor interesati si persoanelor resursa din comunitati in ceea ce priveste economia sociala, manifestarile ei, dar mai ales impactul pe care aceste activitati il pot avea asupra gradului de dezvoltare al comunitatilor rurale romanesti, dar si in ceea ce priveste gradul de ocupare pe piata muncii al grupurilor dezavantajate.
 
Proiectul Rures, implementat de Fundaţia Soros Romania, in parteneriat cu Fundatia Pestalozzi şi Asociatia Forda, este dedicat dezvoltarii spatiului rural romanesc prin activitati de economie sociala. In cadrul proiectului vor fi infiintate entitati de economie sociala in cele 24 de localitati din 8 judete in care se desfasoara proiectul.

In judetul Braila s-au infiintalt la Chiscani, Maxineni, Ramnicelu.


 

Autor Redactia 04 Iunie 2011, 08:59 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate