”Scoala altfel”, alaturi de jandarmii braileni

De IJJ Braila 07 Aprilie 2015, 23:43 Monitorul

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila sprijină cadrele didactice în demersul educaţional, prin desfăşurarea unor activităţi în programul ”Şcoala Altfel - Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Astăzi, marţi, 07 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, s-a desfăşurat Ziua Porţilor Deschise, activitate la care au participat aproximativ 800 de elevi de la instituţiile şcolare din municipiul şi judeţul Brăila.

La această activitate, elevilor li s-au prezentat materialele şi tehnica din dotare, exerciţii demonstrative de autoapărare, modul de acţiune al unui jandarm în cazul unui atac cu cuţitul sau a unui atac cu mai mulţi agresori, la final fiind prezentate tehnici de respiraţie şi concentrare în vederea spargerii unor obiecte dure.

Pe parcursul acestei săptămâni, jandarmii brăileni vor desfăşura activităţi preventiv informative şi la sediile unor instituţii de învăţământ din municipiul Brăila.

Pentru activităţile organizate, jandarmii brăileni au fost plăcut surprinşi atunci când au primit din partea copiilor, două desene care ilustrează dotarea şi misiunea Jandarmeriei.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 07 Aprilie 2015, 23:43 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii