Politistii braileni vor asigura ordinea pentru desfasurarea manifestarilor din ziua de 1 decembrie 2013

De IPJ Braila 28 Noiembrie 2013, 23:03 Monitorul
În municipiul Brăila, aproape 120 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

La data 1 Decembrie a.c., cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în municipiul Brăila-Piaţa Independenţei, vor fi organizate manifestări publice, ceremonie pentru depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroinei Ecaterina Teodoroiu, moment comemorativ al Marii Uniri, paradă militară, spectacol cultural-artistic.

La aceste manifestări se preconizează participarea unui număr estimativ de 1.000 de persoane.

Poliţiştii brăileni vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării acestor manifestări.

Pentru ca activităţile să aibă loc în condiÅ£ii de liniÅŸte, măsurile de ordine ÅŸi siguranţă publică vor fi asigurate de aproape 120 de  poliÅ£iÅŸti, dintre care 24 de la poliÅ£ia rutieră, 61 de ordine publică, 7 de investigaÅ£ii criminale, 5 de la investigarea fraudelor, 6 de la transporturi ÅŸi 8 din cadrul altor structuri.

Pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale vor acţiona 62 de patrule de siguranţă publică, dintre care 19 pedestre şi 43 auto.
 
Poliţiştii de la transporturi feroviare vor acţiona în staţiile principale de cale ferată-CF Brăila şi CF Făurei-, la sosirea şi plecarea trenurilor de călători, cu precădere a celor care circulă spre Bucureşti, având în vedere manifestările de amploare care vor avea loc acolo şi publicul numeros care se preconizează că va participa la acestea.

De asemenea, efectivele de poliţie transporturi navale vor monitoriza traficul naval şi vor menţine legătura cu factorii de decizie din domeniul naval - Căpitănia Brăila, Administraţia Portului Brăila, etc., pentru a preveni faptele care pot aduce atingere siguranţei cetăţenilor.
De asemenea, se va acÅ£iona în zona trecerilor cu bacul spre Smârdan-judeÅ£ul Tulcea ÅŸi Insula Mare a Brăila, pentru asigurarea unui trafic naval în condiÅ£ii normale.  


 

Autor IPJ Braila 28 Noiembrie 2013, 23:03 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii