Parteneriat pentru integritate - dezbatere publica organizata la Braila

De Alexandrina Iordache 21 Mai 2013, 22:16 Monitorul
Marti, 28 mai 2013, ora 9,30 in Sala Ronda a Prefecturii judetului Braila, Piaţa Independenţei nr.1, in organizarea Centrului de Resurse Juridice şi Asociaţia Pro Democraţia Club Brăila, are loc dezbaterea publică „Parteneriat pentru integritate”.

Dezbaterea îşi propune să informeze şi să mobilizeze organizaţiile neguvernamentale locale, massmedia, mediul de afaceri şi autorităţile publice cu privire la Strategia Naţională Anticorupţie 2012-2015.

Dezbaterile vor urmări generarea de idei inovatoare de cooperare la nivel local pentru creşterea gradului de integritate si se vor axa pe dezvoltarea de idei de proiecte plecând de la problemele principale de integritate din judeţul Brăila.

Evenimentul este realizat cu sprijinul şi participarea Ministerului Justiţiei şi va include:
- o demonstraţie live a aplicaţiei anticorupţie pentru telefoane/tablete şi a platformei
guvernmaibun.ro
- o prezentare de către Ministerul Justiţiei a modalităţilor concrete prin care autorităţile publice locale, organizaţiile neguvernamentale şi mediul de afaceri se pot implica în aplicarea şi monitorizarea SNA 2012-2015
- prezentarea raportului CRJ  „Modalităţi de cooperare între autorităţile publice şi societatea civilă în baza legii nr. 350/2005”

Aceast eveniment este parte a proiectului “ONGurile – actori cheie în monitorizarea şi implementarea strategiei anticorupţie”, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.


 

Autor Alexandrina Iordache 21 Mai 2013, 22:16 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate