Joi se deschide la Braila al treilea centru de incluziune din ţară

De Frimu Ghinea 16 Noiembrie 2011, 17:06 Monitorul
Centrul de la Brăila este al treilea centru special pentru reintegrarea persoanelor care ies din detenţie înfiinţat în cadrul proiectului „Tranziţie spre libertate prin Centre regionale de Incluziune Socială derulat de CRED. Primele două centre au fost la Alba Iulia şi la Baia Mare.

Proiectul CRED are ca scop susţinerea în procesul de reinserţie socială a peste 4.000 de persoane private de libertate din regiunile Bucureşti-Ilfov, Nord –Vest, Centru, Sud- Muntenia şi Sud-Est astfel încât procentul de recidivă să fie cât mai scăzut.

Obiectivul proiectului este, printre altele, cresterea sanselor de insertie în comunitate şi pe piata muncii prin realizarea de programe integrate de pregătire pentru liberare, printre care: cursuri de calificare, consiliere şi orientare cu privire la găsirea unui loc de muncă, organizarea de burse de locuri de muncă, educatie pentru sănătate. Una dintre cele mai importante componente ale proiectului este crearea a patru centre de incluziune socială  în Bucuresti, Alba Iulia, Baia Mare si Brăila.


 

Autor Frimu Ghinea 16 Noiembrie 2011, 17:06 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii