Jandarmii asigura ordinea la Biserica Greaca din Braila

De IJJ Braila 08 Mai 2013, 23:33 Monitorul
Vineri, 10 mai 2013, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura măsurile de ordine şi linişte publică la Biserica „Buna Vestire” (Biserica Greacă) din municipiul Brăila, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, jandarmii brăileni au constituit încă de miercuri, 8 mai a.c., patrule pedestre, întrucât primii credincioşi au sosit de dimineaţă. De asemenea,
lucrătorii Jandarmeriei Brăila au instalat gardurile de protecţie din dotare, pentru a preveni busculadele şi a asigura protecţia participanţilor.

Pentru desfăşurarea într-un climat normal a acestor manifestări religioase, la această misiune vor participa, în total, peste 100 de jandarmi.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila recomandă participanţilor:
- să respecte indicaţiile forţelor de ordine;
- să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare, care pot atrage atenţia (obiecte de îmbrăcăminte, bani, documente etc.) ;
- în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită.

La această misiune, în dispozitivul Jandarmeriei Brăila, se vor afla şi lucrători de la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, Poliţia Locală, I.S.U Brăila şi S.A.J. Brăila.

 

Autor IJJ Braila 08 Mai 2013, 23:33 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate