Gala voluntarilor Centrului de Informare Europe Direct Braila

De Redactia 12 Decembrie 2011, 20:02 Monitorul
Centrul de Informare EUROPE DIRECT Braila, gazduit de Asociatia ,,Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, a organizat în data de 8 decembrie 2011, începand cu ora 15.00 „Gala voluntarilor Centrului de Informare Europe Direct Braila” la sediul Bibliotecii Județene "Panait Istrati" Brăila (Casa Tineretului).
           
Reprezentantii centrului au promovat și popularizat voluntariatului în rândul cetățenilor brăileni și totodata au oferit o binemeritată recunoaștere publică a persoanelor și instituțiilor care în anul 2011, s-au implicat alături de acesta în astfel de activități (Campania de informare „Voluntar pentru sănătatea cetățenilor europeni”, Campanie de informare și conștientizare a elevilor din clasele I-VIII din județul Brăila, în ceea ce privește beneficiile consumului de fructe asupra sănătății).
             
In cadrul aceluiași eveniment, Centrul de Informare Europe Direct Brăila a premiat multiplicatorii de informație europeană și câștigătorii concursului „Eu original”.
             
Partenerii Centrului de Informare Europe Direct Brăila au fost Consiliul Judetean Braila si Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila

 

Autor Redactia 12 Decembrie 2011, 20:02 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate