Demonstraţie aviatică la aerodromul Ianca

De AmosNews 24 Iunie 2011, 20:13 Monitorul
Aeroclubul României va participa duminică 26 Iunie 2011, alături de Ministerul Apărării Naţionale la o demonstraţie de zbor, care se va desfăşura, începând cu ora 13.00, la aerodromul Ianca. Evenimentul, organizat de Primăria Ianca şi  ARTIA Ianca,  este prilejuit de aniversarea a 60 de ani de zbor cu aviaţie reactivă în România.
 
Pe parcursul programului Aeroclubul României va efectuta zboruri de înalta acrobaţie, solo şi în formaţie, cu avioane Extra 300 L, salturi cu paraşuta şi demonstraţie de zbor cu avioane ultrauşoare.
 
Aeroclubul României, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastucturii, are 17 aerodroame teritoriale în întreaga ţară, este unitate de pregătire şi perfecţionare a personalului aeronautic civil, precum şi structură sportivă de performanţă cu profil aeronautic. De asemenea, este organizaţie de pregătire autorizată pentru obţinerea unor categorii de calificări aeronautice şi are atribuţiuni în domeniul certificării / autorizării anumitor categorii de tehnică aeronautică.


 

Autor AmosNews 24 Iunie 2011, 20:13 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate