Braileni, atentie la canicula

De Alexandrina Iordache 25 Iunie 2013, 13:19 Monitorul
“Ne-am gandit, ca in fiecare an sa venim in intampinarea cetatenilor care circula in perioada de canicula si la orele pranzului, astfel incat acestia sa beneficieze de o minima asistenta medicala. Noi insa le recomandam brailenilor sa evite orele pranzului pentru a se deplasa”, a declarat Aurel Simionescu, primarul Brailei.

Pe perioada de canicula medicii recomanda ca in intervalul orar 11,00-18,00 sa limitam, pe cat posibil, deplasarile. Daca totusi trebuie s-o facem atunci sa avem imbracaminte din bumbac, lejera, capul acoperit cu o palarie si sticla de apa sa nu ne lipseasca.

Pentru hidratarea organismului medicii recomanda consumul unui pahar de apa la circa 15-20 dee minute minute, mconsumul de fructe si legume proaspete si evitarea, pe cat posibil, a consumului de cafea si alcool.

Municipalitatea braileana vine in sprijinul cetatenilor protejandu-i de canicula prin infiintarea unor puncte de prim ajutor atat pe platoul din fata primariei cat si in Piata Halelor, Piata Concordia, Bariera Calarasilor.

 

Autor Alexandrina Iordache 25 Iunie 2013, 13:19 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate