Braila: Activitati de tip ecologic Eco-flower

De Frimu Ghinea 04 Iunie 2013, 11:49 Monitorul
Joi, 30 mai 2013, Centrul de Tineret Tinklub Brăila a organizat activitatea de tip ecologic “Eco-flower” în cadrul proiectului “Create your future on the green way” finantat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Actiune.

Brăilenii care au ales să meargă pe jos au primit, în semn de recunostintă, flori confectionate din hârtie de la voluntarii centrului de Tineret Tinklub.

Voluntarii au împărtăsit oamenilor idei legate de dezvoltarea unui comportament ecologic. Pe lângă florile confectionate din hârtii colorate brăilenii au primit si o insignă cu logo-ul proiectului “Create your future on the green way” si o “scrisoare verde” si li s-a explicat cum pot lua parte activ la acest proiect.

Dacă ai primit Eco-floarea si scrisoarea verde tot ceea ce trebuie să faci este să confectionezi alte 3 Eco-flori, să realizezi o activitate ecologică pe care să o fotografiezi si să ne trimiti imaginile alături de o scurtă descriere la adresa centru.tinklub@yahoo.com pentru a fi afisate pe site-ul oficial si toată lumea să vadă că ai ajutat mediul înconjurător. Apoi dăruieste cele 3 eco-flori alături de regulament altor 3 persoane din care cel putin una să confectioneze alte 3 flori si să le dăruiască mai departe.

Este important ca fiecare dintre noi să ajute comunitatea în care trăieste deoarece reprezintă casa si mediul de viată al fiecărui cetătean. Pentru un viitor mai curat oamenii au nevoie de un mediu mai curat!

 

Autor Frimu Ghinea 04 Iunie 2013, 11:49 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate