Proilavia incanta cu aventurile membrilor sai

De Mihai Vintilă 14 Iulie 2014, 11:58 Monitorul
Clubul de turism Proilavia a prezentat vineri la Casa Petre Ştefănescu Goangă o videoproiectie de fotografie intitulata "Natură și aventură".  Infoest a anuntat aceasta manifestare si a sustinut-o.

Inca de la inceput am putut constata ca spatiul pus la dispozitie cu generozitate de Casa de Cultura a Municipiului Brăila s-a umplut de impatimiti ai muntelui. 

Manifestarea a fost deschisa de Mircea Ciucasu, directorul Casei de Cultura a Municipiului Brăila care in scurta sa interventie a aratat sprijinul institutiei pe care o conduce pentru astfel de manifestari dar si bucuria de a fi partea acestora. 

Videoproiectia a fost insotita pe tot parcursul ei de muzica tinerilor din grupul folk ”Generații” condus de profesorul Dumitru Popescu. 

Intr-un final pentru ca totul sa fie si mai frumos Armanda Filipine, editoarea revistei de cultură și informație Brăila Chirei, a sustinut moment poetic cu ”Caminante” de Octavian Paler si doua poezii grecesti. 

Sufletul Proilaviei, Gabriel Lala a reusit si el sa faca spectacol. A prezentat , a cantat si nu in cele din urma a inspirat. 

O seara cum multe ar mai trebui sa fie in Braila. Succes organizatorilor si felicitari publicului care s-a ridicat la inaltimea frumusetilor prezentate in videoproiectii. 

Despre aceasta manifestare puteti citi si pe Braila Chirei aici

 

Autor Mihai Vintilă 14 Iulie 2014, 11:58 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii