Mai putini caini pe strada

De Redactia 09 Iunie 2014, 09:14 Monitorul
Marti , 10 iunie, ora 14:00 are loc la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” sesiunea de informare si inscriere la concursul de discurs public “Un caine…doicaini...”  dedicate adolescentilor.Cu aceasta ocazie viitorii concurenti se vor intalni cu organizatorii si le vor fi prezentate conditiile de inscriere si preselectie, temele de concurs, mini-ghidul  pentru concurenti, juriu, sustinatori si organizatori si sursele de informare.

Etapele concursului sunt : 
inscrierea -10-11 iunie; preselectia pe Facebook -12-16
iunie si finala -17 iunie.   

Concursul este dotat cu 3 premii : sejur in Turcia alaturi de echipa de proiect, o tableta si o geanta de voiaj. 

Juriul este format din : Marian Capatana , presedinte si membrii – Viorica Alexandru, Marioara Barbu,  Tinca Preda, Marita Stanescu, Gabriela Catruna.

Concursul isi propune sa implice adolescentii braileni in promovarea experientei internationale din domeniul controlului populatiei canine din comunitate; angajarea civica a cetatenilor de toate varstele si a ONGurilor in protectia sanatatii umane, canine si comunitare; colaborarea institutiilor publice, a cetatenilor si a organizatiilor pentru protectia sanatatii si sigurantei oamenilor si a cainilor cu
si fara stapan. 

Concursul “Un caine…Doi caini…” este etapa a III-a a campaniei  “Mai putini caini pe strada”.  Etapa 1 – Marsul brailenilor si Info-Point pentru promovarea adoptiilor si a detinerii responsabile de caini -  a avut loc in decembrie 2013. Etapa a 2-a –Concursul de desene si colaje pentru copii “Povestiri cu bunici despre caini si pisici” pentru promovarea protectiei cainilor si realizarea de adoptii a avut loc in
luna martie 2014 . 

Campania are loc in cadrul proiectului Grundtvig Parteneriat 2013-2015 coordonat de Initiativa Cetatenilor Seniori din Braila , cu parteneri  din Bulgaria, Marea Britanie, Polonia si Turcia . Partenerii locali sunt Asociatia ProDemocratia Club Braila, Uniunea Judeteana a Seniorilor –Braila, SUPAGL –Braila. Proiectul beneficiaza de sprijinul  medicului veterinar  Marian Capatana - consilier judetean- si  al Bibliotecii Judetene “Panait IStrati".  

informatii suplimentare www.facebook.com/maiputinicainipestrada 


comunicat de presa.

 

Autor Redactia 09 Iunie 2014, 09:14 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii