Parada liceelor 2014

De Frimu Ghinea 11 Iunie 2014, 05:05 Monitorul
Zi de zi orice om este adus în faţa situaţiilor posibil discriminatorii, însă decizia de a perpetua sau nu acest fenomen distructiv pentru societate stă în mâinile fiecărui individ.  
Conştienţi de actualitatea regretabilă a acestui fenomen, Consilul Judeţean al Elevilor, cu suportul Primăriei Municipiului Brăila și al Inspectoratului Școlar Județean Brăila organizează proiectul „Parada liceelor”, ce în acest an aduce în discuţie problematica discriminării. 

Astfel, elevii din instituţiile de învăţământ din oraşul nostru vor participa la marş cu un banner a cărui conţinut să fie ilustrativ pe tema „Nondiscriminarea”. Adunarea elevilor participanţi va avea loc azi la ora 13:00 în faţa Sălii Polivalente. Marșul va începe la 13:30 și deplasarea va avea loc pe Calea Călărașilor, având ca punct final Platoul Primăriei. Aici va avea loc premierea echipelor cu cele mai bine realizate bannere. Se vor acorda diplome si cupe pentru primele trei locuri si diplome de participare pentru fiecare instituție de învățământ. 

 

Autor Frimu Ghinea 11 Iunie 2014, 05:05 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii