Obiectiv Vocea Brailei pacaleste brailenii de 1 aprilie

De Redactia 01 Aprilie 2011, 21:37 Monitorul
In articolul  "Încep lucrările la pod, aeroport şi autostradă" semnat de Mircea COMAN  aparut pe prima si integral pe a doua pagina a cotidianului local Obiectiv Vocea Brailei din data de 1 aprilie brailenii au fost anuntati ca s-ar fi semnat cu diverse consortii chinezesti contracte prin care se vor construi un pod peste Dunare, un aeroport si o autostrada intre Braila si Galati si apoi o sectiune spre Constanta prin judetele Tulcea si Constanta.

Ziaristii au crezut ca au reusit o gluma buna, mai ales ca au indemnat doritorii de locuri de munca sa se adreseze firmei Tancrad, PSD-ului din localitate si Consiliului Judetean Braila. Cum problemele economice sunt grave in oras multi nu au realizat ca aceasta stire este o pacaleala mai ales ca materialul era insotit de fotografi relevante si era scris intr-un stil sobru si credibil. Astfel cele trei institutii au fost asaltate de doritori de locuri de munca. Cum oamenii au aflat ca stirea e "fabricata" au inrosit telefoanele redactiei cotidianului unde si-au descarcate nervii si injuraturile.

In loc de o gluma de 1 aprilie,  ziarul nu a reusit decat iritarea populatiei locale si asa destul de tensionata datorita realitatilor economice. Pana la urma s-a dovedit doar a fi doar o gluma proasta.


 

Autor Redactia 01 Aprilie 2011, 21:37 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate