Lansari de lampioane si Hora Unirii, vineri, 27 martie 2015, la Braila

De A.Frangu 25 Martie 2015, 07:55 Monitorul

27 martie 2015Vineri, 27 martie 2015, ora 19,00, pe platoul din fata Casei Tineretului din Braila, sunt asteptati peste 250 de braileni pentru a participa la flashmob-ul organizat de Platforma Unionista ”Actiunea 2012” cu ocazia aniversarii a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Conform organizatorilor, si-au anuntat participarea elevi din liceele brailene, voluntari de la Cercetasii României, membrii ai  Aliantei 2007, ai Asociatiei Cultul Eroilor ”Regina Maria” filiala Braila si ai Asociatiei Pro Basarabia si Bucovina - Braila.

”Participanții vor lansa 30 de lampioane tricolore, vor cânta melodii patriotice si se vor prinde într-o horă a Unirii, afișând steaguri tricolore și bannere cu mesajul BASARABIA E ROMÂNIA. Prin intermediul acestui flash mob, ei vor reaminti semnificaţia Unirii din 1918 şi vor semnala necesitatea reîntregirii naţionale, prin unirea României cu Republica Moldova” - Platforma Unionistă Acţiunea 2012

*
Platforma Unionistă Acţiunea 2012 este o coaliţie de organizaţii nonguvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România.

Astfel, Platforma Unionistă Acţiunea 2012 militează pentru realizarea obiectivului generaţiilor trecute, prezente şi viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat.

Platforma Unionistă Acţiunea 2012 are filiale pe întreg teritoriul celor două state româneşti. În cadrul acestora, sute de voluntari se implică activ în vederea accelerării procesului de unificare a României cu Republica Moldova.

 

Autor A.Frangu 25 Martie 2015, 07:55 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii