Trupa “Illqueens” din Galati s-a calificat la campionatul mondial de street dance din San Diego, California

De Redactia 02 Aprilie 2015, 00:14 Magazin

diplomaTrupa “Illqueens” a luat fiinta in iunie 2011, la initiativa coregrafului Costel Rosu. La numai 3 luni grupul participa la primul concurs de street dance, Nymphea 2011 Oradea, iar in februarie 2012 deja câştigă primul concurs, ESDU Dance Masters Bucuresti: locul 1 categoria urban dance style, sectiunea juniors şi premiul special Best Make Up!

In anul 2013 trupa se afiliază Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi pe care o reprezintă cu succes la diferite evenimente şi concursuri locale si internationale, câştigând premii importante precum:
- locul I la cele 5  categorii la care a participat in cadrul competitiei "Festivalul studenţesc de dans" Sibiu 2014;
- locul 1 street dance formatie si grup la "Tărâmul copilăriei" Botoşani 2014;
- locul 2 şi locul 3 la "Hip Hop International" în 2014, respectiv 2013.

Ultima realizare de succes a trupei o reprezintă  obţinerea  locului II la categoria vârstă (13-17 ani) în cadrul concursului “Hip Hop International” Oradea 2015 (2021 martie) unde fetele au concurat alături de alte 47 de trupe de dans şi calificarea la campionatul mondial de street dance din San Diego, California.

Componenţa trupei a fost următoarea: Andrada Popovici, Denisa Harabagiu, Alexandra Rotaru, Andrada Oana , Carla Rugina şi Elena Carau.

In urma unui show de exceptie care a avut ca temă principală agresivitatea, omogenitatea şi experienţa fetelor de la ”Illqueens” le-a adus o binemeritată apreciere din partea publicului şi a juriului.

Etapa mondială  va avea loc pe 4 - 10 august a.c., dar presupune o cheltuiala imensă pentru trupă: 11.000 euro! Totusi “Illqueens” speră că vor avea posibilitatea să reprezinte cu succes Galaţiul si Romania în Statele Unite ale Americii.

Director,
Ing.  Dorin Adrian Coteţ

 

Autor Redactia 02 Aprilie 2015, 00:14 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii