Saptamana altfel la aerodromul Aerial Club de la Vadeni, Braila

De Redactia 19 Aprilie 2016, 08:56 Magazin

Aerial Club Galati isi deschide portile in „saptamana altfel” pentru elevii din Galati si Braila, dornici sa petreaca o zi printrepasionatii de zbor si aparatele lor la aerodromul din Vadeni-Braila.Vizitatorii vor putea sa stea de vorba cu instructorii de zbor si cupracticantii sporturilor aeriene de la care vor afla amanunte despre zborul cu aparate ultrausoare.

Ei vor primi informatii atat despre scoala de zbor AerialClub cat si despre celelalte servicii pe care le asigura aeroclubul galatean.De asemenea, elevii vor putea sa viziteze hangarele, atelierul de reparatii si intretinere a aeronavelor, sala de curs precum si celelalte facilitati aleaerodromului de la Vadeni.

Daca vor fi conditii meteo corespunzatoare, instructoriicu experienta din cadrul aeroclubului vor prezenta demonstratii de zbor cu parapanta trasa de mosor, cu motoparapanta, cu motodeltaplanul si cu avion ulultrausor. La final, toate aparatele de zbor aflate la aerodromul Aerial Clubvor sta la dispozitia vizitatorilor pentru fotografii.

Miercuri, de la ora 10,00, si-au anuntat prezenta la aerodrom nu mai putin de 100 de elevi de la Colegiul Elena
Doamna din Galati, urmati joi de alti 30 de liceeni de la Colegiul National Vasile Alecsandri.

PS

Din cauza prognozei meteo defavorabile, programul de miercuri dedicat saptamanii altfel la aerodromul Aerial Club de la Vadeni Braila va fi amanat pentru ziua urmatoare, joi, 21 aprilie.  Va multumim pentru intelegere si va asteptam.  

 

Autor Redactia 19 Aprilie 2016, 08:56 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii