Cinema City a lansat, pe Facebook, aplicatia Fii critic de Oscar

De Alexandrina Iordache 26 Februarie 2014, 09:18 Magazin
Cinema City România a lansat marti, 25 februarie 2014, pe Facebook, o aplicatie prin care sa descopere preferintele publicului în ceea ce priveste nominalizarile la premiile Oscar de anul acesta,  ce vor avea loc duminica, 3 martie a.c.

Detalii in informarea de presa a Cinema City:
În asteptarea celei de-a 86-a editii a prestigioasei gale a premiilor Oscar, care va avea loc duminica, 2 martie, Cinema City România propune o aplicatie prin care sa descopere preferintele publicului în ceea ce priveste nominalizarile de anul acesta la cele mai râvnite premii din cinematografie si totodata sa îsi premieze participantii.

Cinema City, liderul pietei din România si cel mai mare operator de cinematografie din Europa Centrala si de Sud Est, a lansat pe Facebook, aplicatia “Fii critic de Oscar”, prin care va oferi peste 8.500 de premii iubitorilor de filme care vor ghici corect câstigatorii la cele mai importante cinci categorii: cel mai bun film, cea mai buna actrita în rol principal, cel mai bun actor în rol principal, cea mai buna actrita în rol secundar si cel mai bun actor în rol secundar.

Premiile constau în popcorn si bilete gratuite la film. Cu cât fanii Cinema City vor desemna mai multi câstigatori, cu atât premiul lor va fi mai substantial.

Tot ce trebuie sa faca este sa fie fanii paginii Cinema City Romania pe reteaua de socializare, sa acceseze aplicatia “Fii critic de Oscar” si sa bifeze în dreptul nominalizatilor, pe cei pe care îi considera ca având cele mai mari sanse la câstigarea unei statuete Oscar.

Participantii vor putea vota o singura data la fiecare dintre cele cinci categorii si vor putea vizualiza în orice moment selectiile celorlalti utilizatori înscrisi la concurs, precum sa le si împartaseasca pe profilul lor.
 
Câstigatorii Cinema City vor fi anuntati prin intermediul adresei de email în perioada 3-10 martie, dupa decernarea premiilor Oscar. Regulamentul concursului poate fi gasit pe pagina oficiala de Facebook Cinema City Romania:  https://www.facebook.com/CinemaCityRomania.

 

Autor Alexandrina Iordache 26 Februarie 2014, 09:18 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii