Pantofi neplictisitori Mihai Albu inspirați de ciocolata Heidi

De Frimu Ghinea 10 Octombrie 2017, 08:50 Magazin

Mihai Albu pantofi Heidi Pornind de la pasiunea comună pentru ciocolată, artizanat și creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirați din universul ciocolatei. Designerul a gustat sortimentele HEIDI, apoi le-a transformat în texturi, culori și forme de pantofi, alegând materialele cu aceeași grijă cu care maeștrii ciocolatieri HEIDI aleg ingredientele.

Colecția imaginată de Mihai Albu este un must have în garderoba oricărei femei, iar culorile îndrăznețe și designul modern sunt tendințele acestui sezon. Colecția include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicată celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto și pantofi cu toc pătrat.

Sursele de inspirație ale designerului sunt gamele HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or, care aduc laolaltă peste 20 de compoziții de ciocolată. Alunele caramelizate și stratul crocant de Florentine reprezintă texturi îndrăznețe, perfecte pentrua fi transpuse în design.



„La HEIDI Chocolat credem că viața este prea scurtă pentru ciocolată plictisitoare. Iar asta se aplică și în cazul pantofilor. Noua campanie este un prilej bun pentru a le oferi iubitoarelor de ciocolată posibilitatea de a gusta și purta lucruri ieșite din comun, care să se muleze pe spiritul lor pozitiv. Împreună cu Mihai Albu am reușit să transformăm pasiunea pentru ciocolată într-o provocare către o experiență nouă”, a declarat Daniela Dumitrașcu, Marketing DirectorHEIDI Chocolat.



Pentru a intra în posesia unei perechi din colecție, pasionații de ciocolată HEIDI sunt invitați să înscrie codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Astfel, vor intra în tragerea la sorți care le poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintrecele 7 colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal.



„Colecția specială de pantofi este asortată cu cele mai delicioase ingredientedin ciocolata HEIDI. Cu ajutorul patchwork-ului ce îmbină culori inspirate din HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or, am propus un aer fresh, young și modern celor 5 piese de încălțăminte. Glitter-ul este un material în trend sezonul acesta, dar și laitmotivul colecției, fiind foarte permisiv pentru a simula ingredientele atât de gustoase din ciocolata HEIDI,alunele caramelizate, espresso, chili, şi, bineînţeles, stratul de florentiner.Am fost onorat de propunerea HEIDI și bucuros să colaborez cu un brand românesc care pune preț pe calitate și creativitate, deopotrivă”, a declarat designerul Mihai Albu.

 

 

Autor Frimu Ghinea 10 Octombrie 2017, 08:50 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii