Cele mai periculoase 10 orase din lume

De Frimu Ghinea 07 Iulie 2014, 09:17 Magazin
Pentru ca tot e moda topurilor am gasit unul interesant alcatuit de Julia Meko despre cele mai periculoase 10 orase din lume. Asa cum era de aspteptat pe locul 1 e un oras sud american - Barquisimeto din Venezuela. Orasul se "remarca" prin crimele zilnice. Locul doi revine orasului Peshawar din Pakistan. Acolo avem o lupta continua intre autoritati si triburile locale. Pe locul 3 e capitala Yemenului Sana’a. 

Locul 4 e ocupat de celebrul Acapulco din Mexic. Cu toate ca e un oras al vacantelor el este dominat de cartelurile drogurilor si de luptele dintre ele. Locul 5 revine Distrito Central din Honduras. Aici gasim cea mai mare rata a criminalitatii de pe glob. Locul 6 revine orasului Maceió din Brazilia. Si acest e un "paradis" al omorurilor cu un record de 135 crime la 100 de mii de locuitori. 

Pe 7 e Mogadishu din Somalia. Macinat de luptele dintre triburile rivale si de militiile locale. E un loc unde numai turist sa nu fii. Locul 8 e ocupat de Nairobi din Kenya mai ales datorita violentelor impotriva turistilor. In special e considerat periculos pentru femeile neinsotite. Locul 9 revine localitatii Chihuahua din Mexic, o placa turnanta in drumul cocainei spre SUA. Ultimul loc 10 revine orasului cartelurilor drogurilor - Cali din Columbia. Aici si rata criminalitatii trece de 80 la 100 de mii de persoane. 

Uitandu-ne la aceste orase intelegem de ce in Romania practic nu se intampla nimic. Ce viata ar fi avut acolo stiristele de la ora 5.

 

Autor Frimu Ghinea 07 Iulie 2014, 09:17 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii