Carcotasii s-au despartit. Gainusa si Dezbracatu au plecat!

De Frimu Ghinea 03 Iulie 2014, 13:27 Magazin
Mihai Gainusa de Cronica Carcotasilor au devenit realitate. Dupa cum recunoaste Huidu intr-o postare pe facebook, Mihai Gainusa si Codruţ Kegheş au decis sa isi faca propriul proiect.

"Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideţi!", a scris Şerban Huidu.  

Ruptura a venit de la faptul ca Mihai Gainusa a trebuit sa isi asume tot mai multe rolul de conducator al Cronicii in timp ce colegul sau Şerban Huidu tot trecea prin incercari diverse. O alta consecinta a lipsei de implicare a lui Huidu a fost si promovarea lui Codruţ Kegheş. Noul format a inceput treptat sa piarda din audienta mai ales datorita imaginii proaste atrase de Huidu. 

Pana la urma cei doi parteneri s-au despartit. Se pare ca Gainusa impreuna cu Dezbracatu vor avea propriul lor show la Prima Tv. Ramane de vazut daca dupa plecarea lui Gainusa, cel care scriia aproape toate scheciurile emisiunii aceasta va mai avea acelasi succes de public.  

 

Autor Frimu Ghinea 03 Iulie 2014, 13:27 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii