Trupa Social Act Theatre din Galati în semifinalele Campionatului de teatru sport

De A.Frangu 20 Octombrie 2014, 16:50 Literare

Tetru IMPROPrima trupa de teatru independent din Galati, trupa Social Act Theatre, va ”lupta” astazi, 20 octombrie 2014, ora 20,00, la Music Club din Bucuresti, în semifinalele Campionatului de Teatru de Sport pentru a ajunge în finala. Confruntarea o va avea cu trupa Backstage Boys din Bucuresti. Campionatul Național de Teatru Sport face parte din ediția a doua !MPRO – Festivalul Național de Improvizație. Partida poate fi urmarita si în direct prin live streaming, pe https://www.facebook.com/improfest.ro

Detalii în comunicatul de mai jos:
”Luni 20 octombrie ora 20.00, la Music Club din Bucureşti, are loc un eveniment istoric: confruntarea creativă și curajoasă dintre trupa Backstage Boys din Bucuresti și trupa Social Act Theatre, la care și tu vei face parte din juriu!

„Toată chestia e nu să fii în siguranţă… ci să rişti totul în faţa spectatorilor, iar când o dai în bară să nu te bosumfli, ci să fii în continuare vesel şi dornic de joacă!” – Keith Johnstone, inventatorul formatului de Teatru Sport

Două echipe de câte trei actori, un MC, un muzician, Expertul Tehnic, Expertul Narativ și Expertul în Divertisment (ai ghicit, publicul) vor da ce e mai bun din ei timp de două reprize a câte 45 de minute. Jocuri de agilitate, jocuri cu surprize, jocuri muzicale sau cu voluntari, toate acestea și multe altele într-un spectacol dinamic, intens și super-distractiv.  Spectacolul face parte din etapa de semifinale a Campionatului Național de Teatru Sport, un eveniment în premieră națională.

Veţi putea urmări meciul şi în direct, prin live streaming, pe  https://www.facebook.com/improfest.ro

Teatru Sport, un format internaţional jucat în întreaga lume, încurajează improvizatorii să se arunce în vâltoarea spontaneităţii, să creeze poveşti despre viaţă, să propună puncte de vedere puternice, totul în cadrul unei seri de teatru improvizat. Spectatorii sunt atraşi şi reacţionează adesea ca la un eveniment sportiv, spectacolul rămânându-le în minte mult timp după aceea.

Campionatul Național de Teatru Sport face parte din ediția a doua !MPRO - Festivalul Național de Improvizație.

Vezi mai multe detalii pe https://www.facebook.com/improfest.ro


Parteneri: Music Club, Vodafone
Intrarea: 30 de lei
Pentru rezervari: 0720 887115”

 

 

Autor A.Frangu 20 Octombrie 2014, 16:50 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate