Concurs on-line de poezie cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei

De A.Frangu 18 Februarie 2015, 09:19 Literare

concurs on-line poezieCu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei, secţia pentru copii a bibliotecii judeţene „Octavian Goga” Cluj organizeaza a VI-a ediţie a Concursului on-line de poezie organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei.

La concurs pot participa elevi cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani. Nu se percepe taxa de participare. Perioada de înscriere este 13 februarie - 16 martie 2015. Poeziile vor fi trimise pe adresa de e-mail: copii@bjc.ro sau pot fi depuse la Secţia pentru copii de la sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj, Calea Dorobanţilor nr.104, până la data de 16 martie 2015.

Regulamentul Concursului on-line de poezie organizat de Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj:

Concursul on-line de poezie se organizează anual, în luna martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei, sărbătorită în data de 21 martie. Cea de-a VI-a ediţie a concursului se va desfăşura în perioada 13 februarie – 16 martie 2015. La concurs pot participa elevi cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani.

Organizator: Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj
Condiţii de participare:
- fiecare participant va prezenta maximum 4 creaţii, care vor fi însoţite în mod obligatoriu de datele personale şi de o fotografie;
- creaţiile literare vor fi tehnoredactate cu font Times New Roman 12 la 1 1/2 rânduri, obligatoriu cu diacritice;
- în colţul din dreapta sus se vor trece următoarele date: numele şi prenumele elevului; vârsta, clasa, şcoala; localitatea, judeţul; numele profesorului îndrumător; adresă de e-mail; un număr de telefon pentru a putea fi contactaţi de către organizatori;

Poeziile vor fi trimise pe adresa de e-mail: copii@bjc.ro sau pot fi depuse la Secţia pentru copii de la sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj, Calea Dorobanţilor nr.104, până la data de 16 martie 2015.

După jurizarea lucrărilor, în 24 martie 2015, va avea loc festivitatea de premiere, iar numele şi lucrările câştigătorilor vor fi postate pe „Blogul copiilor” http://www.bjc.ro/serendipity/.
Nu se percepe taxă de participare.

 

Autor A.Frangu 18 Februarie 2015, 09:19 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii