Concursul National de Proza Mihail Sadoveanu, editia a V-a

De Alexandrina Iordache 23 August 2014, 12:42 Literare
In perioada 8-9 noiembrie 2014, la Iasi, se desfasoara a V-a editie a  Concursului National de Proza „Mihail Sadoveanu”, eveniment organizat de Muzeul Literaturii Române Iasi, Str. Vasile Pogor nr. 4. Inscrierile au început deja si se pot face pâna pe 22 octombrie 2014, data postei.

Detalii în comunicatul de presa al Muzeului Literaturii Române din Iasi:

La concurs pot participa autori români de orice vârsta, din România si din afara granitelor tarii, care nu au debutat editorial si nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România. Participantii pot trimite 1-3 lucrari în proza, inclusiv fragmente de roman, dactilografiate în doua exemplare, la 1,5 rânduri, de pâna la 15 pagini fiecare lucrare.

Lucrarile, semnate cu motto si având formatul A4, vor fi trimise pe adresa Muzeul Literaturii Române Iasi, str. V. Pogor nr. 4, cod. 700110, Iasi, cu mentiunea Pentru Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu” pâna la data de 22 octombrie 2014 (data postei). În coletul postal va fi introdus un plic închis (având acelasi motto), care va contine numele si prenumele autorului, un CV de prezentare si date de contact (copie dupa cartea de identitate, nr. de telefon, e-mail).

Premierea se va face în ziua de 9 noiembrie, la Muzeul „Mihail Sadoveanu” în cadrul Zilelor Sadoveanu, iar juriul, stabilit de Muzeul Literaturii Române Iasi si Uniunea Scriitorilor din România, va acorda Premiul „Mihail Sadoveanu”, premiile I, II si III, precum si o serie de mentiuni.

De asemenea, lucrarile premiate vor fi publicate, cu acceptul autorilor, în antologia Concursului Na?ional de Proza „Mihail Sadoveanu”, editia 2014, editata de Editura Muzeelor Literare Iasi.

Mai multe informatii se pot afla pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro sau pe pagina de Facebook a Muzeului Literaturii Române Iasi.

Persoana de contact: Lacramioara Balint (nr. de telefon: 0747.499.408).

 

Autor Alexandrina Iordache 23 August 2014, 12:42 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate