Studentii din Romania la Oracle ThinkQuest 2011

De Redactia 13 Iulie 2011, 22:48 IT
Peste 33000 de participanti din 52 de tari si-au testat capacitatile la nivel global in cadrul celei mai mari competitii internationale ThinkQuest 2011.

Cei sase temerari romni inscrisi in competitia ThinkQuest, urmeaza in prezent cursurile institutiilor de invatamnt din Timisoara, Universitatea de Vest si Liceul Grigore Moisil, si au fost sustinuti de Ing. Dipl. Ciprian Pungila, profesor la Universitatea de Vest din Timisoara. Sub denumirea generica de Eco Fighters, cei sase reprezentati ai Romaniei au decis sa abordeze un subiect extrem de "hot" pentru noi toti: Salvarea planetei prin reducerea emisiilor de CO2. Pentru eforturile si solutiile creative de care au dat dovada pe parcursul celor 8 luni, acestia au castigat medalia de bronz la categoria
studentilor pana in 22 de ani.

Echipele castigatoare au fost selectionate dintr-un total de 7,603 de participanti nscriSi. Tarile reprezentate au fost China, Marea Britanie, Grecia, India, Indonesia, Insulele Maldive, Moldova, Pakistan, Puerto Rico, Romnia, Singapore, Africa de Sud, Sri Lanka, Taiwan Si Statele Unite ale Americii.


 

Autor Redactia 13 Iulie 2011, 22:48 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii