SoLib lansează proiectul Biblioteca electronică de economie

De Redactia 08 Mai 2013, 23:38 IT
Societatea pentru Libertate Individuală (SoLib) lansează astazi, 8 mai 2013, cartea audio „Ce le-a făcut Statul banilor noştri?” de Murray Newton Rothbard, disponibilă pentru prima dată în acest format în limba română.

Cartea prezintă un punct de vedere inedit asupra sistemului monetar actual şi a producţiei de monedă, accentuând efectele acestora în economie şi, implicit, în bunăstarea populaţiei.
Lansarea acestei cărţi audio face parte din proiectul „Biblioteca electronică de economie”, în cadrul căruia SoLib va lansa o serie de cărţi marcante în literatura economică, care tratează problematica libertăţii economice.

Proiectul îşi propune să clarifice probleme economice complexe, adesea înţelese greşit tocmai de cei însărcinați cu rezolvarea lor. „Speranţa noastră este că prin acest proiect vom ajuta la înţelegerea ştiinţei economice, care treptat va duce la politici economice mai bune şi astfel la o economie mai prosperă, mai independentă şi, mai ales, la o bunăstare mai mare pentru întreaga societate” a declarat Claudiu Năsui, preşedintele SoLib.

SoLib îşi propune să lanseze următoarea carte audio din cadrul proiectului „Biblioteca electronică de economie” în luna septembrie. Cărtile sunt disponibile în format audio pe siteul www.solib.ro, la secţia “ELibrary”, putând fi descărcate gratuit de persoanele interesate.

 

Autor Redactia 08 Mai 2013, 23:38 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate