SIVECO Romania este Partenerul anului 2011 pentru Microsoft

De Redactia 27 Iunie 2011, 22:44 IT
SIVECO Romania a fost declarata Partener al anului 2011 la categoria Parteneri nationali, in cadrul competitiei organizate anual la Microsoft Worldwide Partner Conference.
 
Premiul reconfirma profesionalismul si experienta SIVECO Romania in implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai inalte standarde. Pentru obtinerea acestei distinctii, SIVECO Romania a concurat cu peste 3.000 de companii IT importante, parteneri globali ai Microsoft.
 
Premiul recunoaste performanta si eficienta SIVECO Romania in angajamentele asumate fata de Microsoft Romania in calitate de partener strategic, precum si expertiza in afaceri a companiei. Acesta va fi decernat in cadrul unei ceremonii speciale, la Los Angeles, in perioada 10-14 iulie 2011, cu ocazia desfasurarii Microsoft Worldwide Partner Conference.
Incepand din 2003, Conferinta anuala Worldwide Partner reuneste intreaga comunitate de parteneri Microsoft.
 
Peste 10.000 de manageri de top si specialisti din industria IT din 130 de tari se intalnesc cu acest prilej, timp de cinci zile, pentru a afla strategia de dezvoltare a produselor Microsoft in urmatorul an, pentru a stabili conexiuni, pentru a-si impartasi cele mai bune practici si a testa cele mai recente si inovative produse, pentru a dezvolta noi capabilitati si tehnici de vanzari.
 
"E o mare mandrie si bucurie sa primim acest titlu prestigios, care se acorda, de obicei, unor firme foarte mari, din tari cu economie mult mai puternica decat a Romaniei. Aceasta distinctie reconfirma experienta acumulata de noi in proiecte strategice impreuna cu Microsoft si ne situeaza in elita performerilor din domeniul IT. Avem convingerea ca modelul nostru de business si solutiile oferite de noi, bazate pe cele mai moderne tehnologii Microsoft, aduc plus valoare clientilor nostri", a declarat Florin Ilia, Vicepresedinte SIVECO Romania.
 
"Suntem incantati sa recunoastem SIVECO Romania drept partener Microsoft al anului 2011. Compania demonstreaza ca isi respecta angajamentele fata de clientii sai, iar parteneriatul nostru pune bazele unei relatii reciproc avantajoase", a declarat Jon Roskill, Corporate Vicepresident, Worldwide Partner Group Microsoft.

Competitia organizata in cadrul conferintei Microsoft Worldwide Partner este dedicata excelentei in IT, certificand valoarea partenerilor Microsoft care dezvolta si implementeaza solutii software inovative, pe baza tehnologiilor Microsoft.

 

Autor Redactia 27 Iunie 2011, 22:44 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii