Noi beneficii pentru abonatii serviciilor de Internet pentru laptop sau PC de la Vodafone

De Frimu Ghinea 02 August 2013, 10:07 IT
Vodafone aduce abonatilor serviciilor de Internet pentru laptop sau PC mai multe beneficii, constand in spatiu de stocare in Cloud, acces la un pachet generos de programe TV si o noua promotie cu hotspot mobil gratuit, pentru clientii ce aleg abonamentul Internet Nelimitat Extra.

Astfel, toate abonamentele Vodafone Internet Nelimitat pentru laptop sau PC ofera, de acum, spatiu de stocare in Vodafone Cloud: Internet Nelimitat Standard, Plus si Extra includ Vodafone Cloud cu 5GB spatiu de stocare, Internet Nelimitat Turbo 75 include Vodafone Cloud 15GB, iar  Internet Nelimitat Turbo 100 include Vodafone Cloud 25GB spatiu de stocare, pe toata perioada contractuala.

De asemenea, abonamentele Internet Nelimitat Turbo 4G includ acces gratuit la pachetul TV by Vodafone, din aplicatia SeeNow. Pachetul TV by Vodafone ofera acces la 43 de canale TV. Abonamentul Internet Nelimitat Turbo 100 include acces gratuit, pe intreaga perioada contractuala, la pachetul TV by Vodafone, iar abonamentul Internet Nelimitat Turbo 75 include o luna de acces gratuit la aceleasi servicii TV.

Mai mult, promotional, utilizatorii care semneaza abonamentul Internet Nelimitat Extra pe doi ani primesc, gratuit, hotspot-ul mobil Vodafone Hotspot R205, la care se pot conecta pana la 5 dispozitive, simultan.

 

Autor Frimu Ghinea 02 August 2013, 10:07 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate