MAI recunoaste problemele de IT

De Redactia 12 Aprilie 2017, 06:41 IT

Ministerul Afacerilor Interne anunță cetățenii că s-au constatat deficiențe la nivelul unei baze de date din componența sistemului național informatic de evidență a persoanelor.

Astfel, în data de 10.04.2017, s-au constatat disfuncții ale echipamentului informatic dedicat asigurării funcționării unei baze de date, componentă a Sistemului național informatic de evidență a persoanelor, administrat de DEPABD În scopul repunerii în funcțiune a echipamentului, în cel mai scurt timp posibil, specialiștii DEPABD desfășoară activități susținute.

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene anunță solicitanții de fonduri europene care utilizează sistemul MySMIS2014 că, având în vedere că baza de date amintită este folosită și la validarea utilizatorilor noi în MySMIS2014, pentru moment în sistem nu se pot înregistra utilizatori noi care se identifică cu datele personale. Celelalte componente ale sistemului MySMIS2014 nu sunt afectate.

În momentul în care deficiența va fi remediată, MAI și MDRAPFE vor anunța public. Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari afectați, perioada depunerii de proiecte pentru apelurile cu termen limită deschise la acest moment în MySMIS2014 va fi prelungită corespunzător perioadei în care s-au manifestat deficiențele.

Direcția Informare și Relații Publice

 

Autor Redactia 12 Aprilie 2017, 06:41 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii