iPhone 4 - noua varianta

De AmosNews 05 Octombrie 2011, 19:50 IT
"Îmi pare rău prieteni, nimic despre iPhone 5... Deocamdată", a spus preşedintelul Apple, Tim Cook, la conferinţa de Miercuri, unde era aşteptată lansarea noului model de smartphone.

În schimb, Apple a prezentat o variantă îmbunătăţită a iPhone 4. Denumit iPhone 4 S, aparatul rezolvă unele probleme ale seriei mai vechi, dar vine şi cu multe noutăţi. Peste câteva zile va fi lansat şi sistemul de operare iOS 5, cu care Apple speră să învingă rivalul Android de la Google, aflat pe primul loc în Statele Unite.
 
După 15 luni de aşteptare, Apple a prezentat o nouă versiune pentru deja celebrul iPhone. Nu este însă vorba despre iPhone 5, ci despre o variantă îmbunătăţită a iPhone 4. Pentru prima dată, prezentarea noului gadget Apple nu a fost făcută de Steve Jobs, ci de Tim Cook, noul şef al companiei. Acesta a anunţat că iPhone 4s va fi mai rapid şi mai subţire, cu un ecran mai mare, o memorie RAM de 1GB şi o cameră foto de 8MP ce va capta imagini cu rezoluţie High Definition. Aparatul va putea fi controlat vocal, cu ajutorul unui "asistent personal" pe nume Siri, iar viteza de download va fi de două ori mai mare decât cea a iPhone 4. Telefonul are două antene, pentru transmisie şi recepţie, cu care Apple speră să rezolve problema semnalului

iPhone 4S va fi disponibil din 28 Octombrie în 22 de ţări, iar până la finele anului va ajunge în 77, inclusiv România. Un iPhone 4S de 16GB va costa 199 de dolari, unul de 32GB - 299 dolari, iar cel de 64GB - 399 dolari, cu contract pe doi ani.


 

Autor AmosNews 05 Octombrie 2011, 19:50 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii