Care sunt avantajele unui iPad

De Frimu Ghinea 26 Martie 2014, 21:40 IT
Apple iPad este un computer touchscreen care combina caracteristicile unui telefon   inteligent, laptop, iPad si ale unei console de jocuri. Primul model lansat in aprilie 2010 a fost vandut in 7.33 milioane de exemplare pana la sfarsitul anului, depasind cu mult previziunile companiei. Exista diverse editii iPad:   wireless fara fir, cu 3G si iPad 4G cele din urma facand dispozitivul utilizabil ori de cate ori utilizatorul are acces la telefonul mobil, asadar iPad ofera numeroase beneficii.

PORTABILITATE SI SIMPLITATE

Fiind mai mic decat o revista, iPad este foarte usor de transportat si poate fi luat oriunde. Durata de viata a bateriei este de pana la 10 ore, deci poate fi o metoda foarte buna de relaxare in cazul calatoriilor de lunga durata. A invata sa folosesti un iPad este foarte usor, mai ales daca sunteti familizarizati cu iPhone, intrucat iPad are aceleasi functii de baza. Chiar daca nu ati utilizat alte   dispozitive Apple , iPad este
usor de stapanit.

PROIECTARE 

Cu un ecran LED de inalta rezolutie, luminos si clar, iPad este un instrument extraordinar pentru vizionarea filmelor si imaginilor, pentru jocuri si navigarea pe Internet. Acesta foloseste tehnologia IPS astfel incat sa   puteti obtine o imagine buna din orice unghi. iPad este, de asemenea, conceput cu un   ecran multitouch, ceea ce il face foarte receptiv.

ECRAN MULTITOUCH

Pe baza specificatiilor iPhone-ului, dar reproiectat pentru iPad, ecranul poate fi ajustat   manual pentru luminozitate. De asemenea, are capacitatea de a detecta lumina ambientala   si in mod automat regleaza luminozitatea si contrastul pentru cea mai buna vizualizare.

APLICATII 

Aplicatiile reprezinta centrul unui iPad. Cu miile de aplicatii ce pot fi alese, iPad poate satisface nevoile oricarui utilizator. Pentru a utiliza App Store , trebuie doar sa creati un cont iTunes, gratuit sau pe baza de taxa. Puteti descarca jocurile preferate, diverse aplicatii pentru afaceri, pentru socializare, aplicatii GPS pentru ndicarea informatiilor locale, etc. Asadar, daca aveti un iPad cu o conexiune la date, acesta poate inlocui cu  usurinta GPS-ul.

MUZICA SI FILME

Este foarte simplu sa conectati iPad-ul la televizor si de asemenea, la sistemul stereo   sau bluetooth astfel incat sa va puteti bucura de aplicatii de muzica din orice camera. Un numar tot mai mare de aplicatii ale diferitilor furnizori de cablu, va permit sa luati   televizorul cu dumnevoastra cand plecati din casa. Acum ca stiti cateva din caracteristicile generale ale unui iPad poate va doriti sa   achizitionati un model care sa indeplineasa cerintele dumnevoasta. 

Pentru acest lucru, va recomandam sa accesati gabigsm.ro si sa descoperiti modelele care au aparut pana acum dar si cele mai avantajoase preturi.

 

Autor Frimu Ghinea 26 Martie 2014, 21:40 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii