Unde poți găsi accesorii pentru iPhone X?

De Mihai Vintilă 21 Decembrie 2017, 17:23 IT

accesorii pentru iPhone X

 

Au trecut doar câteva luni de când celebrul iPhone X a fost lansat și la noi în țară. Așa cum era de așteptat lansarea lui a împărțit internetul în două tabere: cei care consideră că un telefon nu merită atâția bani și cei care ar face orice ca să îl aibă. Pentru cei care au reușit deja să îl achiziționeze lucrurile nu s-au oprit acolo sau nu ar fi trebuit să se oprească. Un astfel de telefon are nevoie de mai multe accesorii pentru ca micile incidente să poată fi evitate.

Cred că cel puțin 90% din persoanele de pe acest glob au trăit sentimentul acela de teamă în momentul în care telefonul le-a căzut din mână s-au pur și simplu s-a lovit de colțul mesei. Nu contează că a fost cel mai simplu telefon Nokia sau un iPhone, sentimentul este același. Singura diferență este dată de faptul că iPhone X costă foarte mulți bani și este foarte păcat să îi risipești doar din cauza unui mic incident.

Atunci când ați decis să vă achiziționați un iPhone X obligatoriu trebuie să aveți în vedere și cumpărarea unor huse iPhone X. Dacă în trecut trebuiau să treacă mai multe luni până ce pe piață apăreau huse potrivite pentru noile modele de telefoane, acum lucrurile sau schimbat. O vizită pe stifler.ro vă poate aduce husele dorite direct acasă.

Husele se numără printre accesoriile care oferă o protecție destul de mare telefonului. De foarte multe ori atunci când vorbim de o căzătură, telefoanele care au husă au șanse mai mici să se spargă.

Gama de huse iPhone X este destul de mare pe stifler.ro, am văzut chiar și un model de husă cu popsocket inclus. Nu știu dacă ați observat până acum, dar husele care au inclus și un popsocket sunt mult mai ușor de folosit. Doar plasezi inelul micuțului accesoriu pe deget și poți face poze fără a îți fi teamă că telefonul tău va aluneca.

Tot pe acest site aveți ocazia de a cumpăra baterii externe pentru iPhone X. Acestea sunt potrivite pentru excursiile sau vacanțele de lungă durată. De asemenea o astfel de baterie vă poate salva atunci când nu aveți o priză în apropiere și telefonul are bateria aproape consumată. Mi se par foarte atractive pentru că sunt mici și nu ocupă un loc foarte mare în geantă sau în bagaj.

Stifler.ro este un site cu o largă experiență în domeniu, un magazin online care vă oferă accesorii pentru telefoane la prețuri foarte bune. Cu doar câteva clickuri puteți avea toate accesoriile dorite direct la ușă. Nu mai stați pe gânduri, intrați chiar acum pe stifler.ro și cumpărați produsele de care telefonul vostru are nevoie.

 

 

Autor Mihai Vintilă 21 Decembrie 2017, 17:23 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii