Donald Trump cere boicotarea Apple

De AGERPRES 22 Februarie 2016, 10:02 IT

Donald Trump a cerut boicotarea Apple până când compania va debloca iPhone-ul unui autor al atentatului comis la San Bernardino în decembrie. Apple refuza sa faca acest lucru chiar daca o instanţă din Statele Unite a cerut companiei sa acorde sprijin tehnic pentru FBI.

"Ce cred eu că trebuie să facem este să boicotam Apple, până când acceptă să le dezvăluie anchetatorilor FBI numărul de decriptare. Tim Cook vrea să ne dea o reprezentaţie, probabil ca să ne arate cât de liberal este el. Nu ţine. Boicotaţi Apple, până când furnizează informaţiile cerute", a spus omul de afaceri.

Reactia politicianului american a venit dupa ce Apple a refuzat colaborarea cu FBI in cazul deblocarii telefonului folosit de unul dintre cei doi autori decedați ai atentatului de la San Bernardino soldat cu 14 morți.

Producatorul de telefoane mobile este in conflict cu FBI si cu Departamentul american al Justitiei, care ii cer fabricantului sa le livreze anchetatorilor solutii tehnice de decriptare a telefonului utilizat de Sayed Farook, unul din autorii decedati ai atentatului din decembrie.

 

Autor AGERPRES 22 Februarie 2016, 10:02 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii