ONRC are de azi un site cu o noua interfață

De Frimu Ghinea 19 Iunie 2014, 17:23 IT
Website-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) - www.onrc.ro, are o nouă interfață, care oferă utilizatorilor acces rapid și facil la informațiile de care au nevoie. Prin noua interfață online, ONRC vine în sprijinul beneficiarilor săi cu informații complete, ușor accesibile, cu o structură îmbunătăţită de prezentare a informaţiei.

„Lansarea noii pagini de Internet a instituției vine în completarea demersurilor pe care le întreprindem pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor, a instituțiilor și a cetățenilor cu servicii flexibile, orientate către nevoile specifice ale acestora. Atât design-ul prietenos, cât și structura îmbunătățită, oferă utilizatorilor paginii de Internet acces facil la resursele ONRC.” - Silvia MIHALCEA, Director General al ONRC

Noi secțiuni
Pe pagina principală a website-ului există acum patru categorii de ghiduri privind pașii necesari pentru înregistrarea şi autorizarea profesioniştilor şi înregistrarea modificărilor actelor constitutive, structurate pe categoriile de servicii oferite de ONRC.
 
Ghidurile pot fi accesate în secţiunile „Înmatriculări”, „Menţiuni”, „Dizolvări/Lichidări/Radieri”, ”Informații” cu posibilitatea consultării detaliilor, în legături accesibile, printr-un simplu „click”. 
Utilizatorii pot găsi informații despre operațiunile specifice, documentele care trebuie depuse în susţinerea fiecărei cereri de înregistrare, taxele și formularele aferente.

Alte categorii de informații
În timp real, pe pagina principală a website-ului, prin secțiunea “Important”, utilizatorii vor fi la curent cu noutățile legate de activitatea Oficiului Național al Registrului Comerţului. De asemenea, comunicările oficiale ale instituției se regăsesc în secțiunea „Media”.

Informaţiile de interes public, conform art. 5 din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, sunt grupate în pagina „Infomații publice”.

La secțiunea ”Situații statistice”, sunt la îndemâna celor interesați statistici lunare pe diverse criterii, precum înmatriculări de persoane fizice şi juridice, profesioniști activi din punct de vedere juridic, societăți intrate în insolvență, societăți cu participare străină la capital, etc.

 

Autor Frimu Ghinea 19 Iunie 2014, 17:23 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii