Vacanţa de Paşti a elevilor se prelungeşte cu o zi

De AGERPRES 21 Aprilie 2011, 22:40 Invatamant
Într-un comunicat al MECTS transmis AGERPRES se precizează că marţi, 26 aprilie, nu vor fi ţinute cursuri în învăţământul preuniversitar.

''Elementele care au condus la fundamentarea deciziei iniţiate de Secretariatul de stat pentru învăţământ preuniversitar sunt legate de concomitenţa Sărbătorilor Pascale în lumea creştină şi de faptul că, în săptămâna de vacanţă care a premers Sfintelor Paşte, un număr mare de elevi a fost angrenat în olimpiadele şcolare pe discipline. S-a considerat că, în aceste circumstanţe, o zi suplimentară de odihnă este binevenită'', mai arată MECTS.

Ordinul de ministru a fost semnat după consultarea organizaţiilor sindicale din învăţământul preuniversitar care şi-au exprimat susţinerea faţă de iniţiativa Ministerului Educaţiei. Recuperarea materiei aferente zilei de marţi, 26 aprilie, se va realiza în mod intensiv, începând cu data de 27 aprilie şi până la finalul semestrului, iar directorii de şcoli vor asigura recuperarea integrală a materiei, potrivit comunicatului citat.


 

Autor AGERPRES 21 Aprilie 2011, 22:40 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate