Sesiune de inscrieri in cadrul programului Tutorat si burse pentru liceenii si absolventii de liceu romi

De AmosNews 28 Februarie 2013, 08:39 Invatamant
Programul de Dezvoltare Personala Profesionisti romi în domeniul medical lanseaza astazi cea de-a sasea sesiune de înscrieri în cadrul programului de TUTORAT SI BURSE adresat liceenilor si absolventilor de liceu romi care îsi doresc ca în acest an sa sustina examenul de admitere în cadrul unei institutii de învatamânt din domeniul medicinei umane.
 
Tinerii romi cu vârsta maxima de 35 de ani (nascuti începând cu data de 1 octombrie 1978, inclusiv), care în anul academic 2012-2013 sunt înscrisi în ultimul an de studiu liceal (clasa a XII-a zi sau a XIII-a frecventa redusa), dar si absolventii de liceu romi care au obtinut diploma de bacalaureat în anii anteriori si care nu sunt încadrati într-o alta forma de învatamânt, pot aplica la tutorat, pe site-ul www.profesionistiromi.ro sectiunea BURSE ROMI, pâna pe 11 martie 2013.

Pentru finalizarea înscrierii, candidatii vor transmite prin posta o serie de documente (detalii pe site).

În cursul anului academic 2012 – 2013 sunt oferite sesiuni de pregatire în regim gratuit, pentru 200 de elevi si absolventi de liceu de etnie roma, la materiile biologie ?i chimie/ fizica. Cursurile sunt axate pe programa pentru admiterea în unitatile de învatamânt superior cu profil medical si sunt realizate de profesori de specialitate. În plus, candidatii selectati în program participa la tabere de motivare si primesc burse lunare în valoare de 500 de lei/ luna.

 

Autor AmosNews 28 Februarie 2013, 08:39 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate