Elevi în vizită la Poliţia de Frontieră în cadrul programului Şcoala altfel

De Alexandrina Iordache 07 Aprilie 2013, 14:06 Invatamant
Pentru al doilea an consecutiv, Ministerul Afacerilor Interne a sprijinit programul iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale intitulat „Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, proiect ce s-a desfăşurat, la nivel naţional, în perioada 1 - 5 aprilie 2013.

În data de 02 aprilie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au primit vizita unui număr de 100 de elevi, clasele I – IV ai Şcolii Gimnaziale nr. 1 Folteşti.

În data de 03 aprilie a.c., Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi a fost gazda vizitei unui număr de 21 de elevi ai Colegiului „Aurel Vlaicu” Galaţi şi ai Colegiului Tehnic „Mircea Eliade” Galaţi.

Cu această ocazie poliţiştii de frontieră ai celor două structuri au prezentat atribuţiile Poliţiei de Frontieră în zona de competenţă, cazuri semnificative rezolvate, tehnica specifică din dotarea Poliţiei de Frontieră Române şi condiţiile pentru participarea la concursurile de admitere organizate la nivelul Academiei de Poliţie „A.I. Cuza” – Facultatea de Poliţie, arma poliţie de frontieră, respectiv Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea.

 

Autor Alexandrina Iordache 07 Aprilie 2013, 14:06 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate