Concursul Economy Works la a treia editie

De Alexandrina Iordache 01 Aprilie 2013, 13:18 Invatamant
Perioada 1 aprilie - 26 mai 2013 se desfasoara concursul Economu Works, aflat la a treia editie. Editia din 2013 a concursului Economy Works este organizată de SoLib si Centrul de Economie Politică si Afaceri ”Murray Rothbard”.

Partenerii principali ai concursului sunt Universitatea Romanâno-Americană, Foundation for Economic Education si Institute for Economic Studies Europe. Valoarea totală a premiilor pentru această editie se ridică la peste 3000 de euro.

Concursul se adresează elevilor de liceu pasionati de economie, care îsi pot folosi cunostintele pentru a câstiga premii în bani, excursii la scoli de vară în Germania si Statele Unite, dar si o bursă integrală de studiu în cadrul Universitătii Româno-Americană.

Economy Works,concurs destinat elevilor de liceu, face parte dintr-o campanie de elearning menită să prezinte elevilor noţiuni de bază de economie şi economie politică si să-i ajute să înţeleagă mai bine mecanismele unei pieţe şi societăţi libere. În cadrul acestui proiect a început dezvoltarea unei baze cuprinzătoare de texte, videoclipuri, benzi desenate şi materiale audio care tratează subiecte economice diverse.

La editiile anterioare ale concursului au participat peste 400 de elevi, iar organizatorii anticipează un număr mare de concurenti si pentru acest an.

Elevii care doresc să participe la concurs se pot înscrie pe siteul www.economyworks.ro.
www.economyworks.ro


 

Autor Alexandrina Iordache 01 Aprilie 2013, 13:18 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate