BAC 2012 - sesiunea a doua

De AmosNews 17 August 2012, 12:18 Invatamant
De săptămâna viitoare, candidații care au eșuat la examenul de Bacalaureat încep probele sesiunii de toamnă.Probele din a doua sesiune de bacalaureat sunt programate în intervalul 20-31 August, iar rezultatele finale vor fi afişate la 5 septembrie.

In zilele de 20 şi 21 August va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, iar între 20 şi 22 August evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale.
 
Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională va fi susţinută în zilele de 21 şi 22 august, iar în 23 şi 24 august evaluarea competenţelor digitale.
 
Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, va fi susţinută în 27 august, în 28 august proba scrisă la limba maternă, în 29 august proba obligatorie a profilului, iar în 31 august proba la alegere a profilului şi specializării.
 
Rezultatele vor fi afişate în 2 septembrie, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi între orele 16,00 şi 20,00.
 
Rezolvarea contestaţiilor va avea loc în 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 5 septembrie.

 

Autor AmosNews 17 August 2012, 12:18 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate