Adolescenţa, între alfa şi omega, la Liceul Panait Cerna

De Ionel Lazarică 12 Noiembrie 2016, 17:38 Invatamant

balul bobocilor Cerna

Zilele trecute elevii claselor a XII-a, din cadrul  Liceului Teoretic „Panait  Cerna”, au organizat, la  clubul Chandelier Bamboo, Balul bobocilor, unde au fost invitaţi să participe noii lor colegi, care abia au păşit, cu emoţie şi curiozitate, în primul an de liceu. Aceştia au fost selectati de la clasele a IX-a A, B, C si D, iar dirigintii claselor implicate au fost alaturi de tinerii inimosi şi i-au incurajat (prof. Munteanu Mihaela, prof. Gurzu Nicoleta, prof. David Ecaterina şi prof. Mihu Iancu).

Fiindcă aveau timidităţi şi stângăcii inerente, concurenţii au fost sprijiniti, cu mult drag, de un grup de tineri organizatori de la clasele a XII-a, respectiv Anca Zainea, Alex Stamate. Gheorghe Claudia, Pelin Monica a XII-a D şi Budur Florin, Manea Andreea si Vitan George, a XII-a E.

Bobocii participanti au fost: Sinem Duman si Mihai Trandafir, a IX-a C; Staticher Andreea, a IX-a A şi Dîncu Raoul, a IX-a A; Alexandra Ion şi Gabriel Popa, a IX-a B; Cătălin Varvaruc şi Andreea Novac, a IX-a D; Alexandra Voinea şi Ştefan Mureş, a IX-a B; Geanina Duminică si Răzvan Marcu.

Activitatea artistică a fost organizată sub coordonarea atentă a prof. Ionela Deliu, consilier educativ, iar probele în care cele șase perechi de boboci s-au întrecut au fost cele de prezentare, de dans, proba surpriză, cultură generală, proba de dans improvizație şi proba liberă (tot dans).

Participarea a fost intensă şi în ciuda încercărilor, toți concurenţii au radiat de bucurie amestecată cu valuri de emoție.... Pentru corectitudine în aprecieri a fost desemnat juriul, a cărui componenţă a fost următoarea : prof. Nicoleta Bujor (director al liceului şi preşedintele juriului), prof. Adelina Gagu, prof. psiholog. Nazare Cristina, prof Gabriel Voiculet şi reprezentanta elevilor, Simina Delca, din clasa a XII-a E

În urma deliberărilor dificile, având în vedere valoarea competitorilor, s-au acordat următoarele premii:
Locul I - Voinea Alexandra si Marcu Răzvan
Locul II - Ion Alexandra si Mureș Stefan
Locul III - Duman Sinem si Dîncu Raoul
Originalitate - Novac Andreea si Trandafir Mihai
Popularitate - Duminica Geanina si Varvaruc Catalin

După premiere, atmosfera a devenit fierbinte prin apariţia senzaţionalei cântareţe Lidia Buble, însoţită de 4 dansatoare talentate. Emoțiile si ropotele de aplauze, atitudinea, sensibilitatea, pasiunea în dans, dar si inventivitatea si adrenalina şi-au dat mâna şi au creat momente magice, de neuitat, pline de eleganţă şi rafinament. Toate într-o atmosferă incendiară, în care concurentii s-au luptat pentru râvnitul titlu de Miss & Mister Boboc - ne-a declarat prof. Adelina Gagu, consilier de imagine.

 

Autor Ionel Lazarică 12 Noiembrie 2016, 17:38 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii