Acțiune de voluntariat la Liceul Teoretic ”Panait Cerna” Brăila

De Alexandrina Iordache 21 Noiembrie 2017, 21:20 Invatamant

elevi voluntari lic. Cerna  voluntari liceeni Cerna

Elevi și profesori voluntari SNAC din cadrul Liceului Teoretic ”Panait Cerna” Brăila au organizat, în data de 16 noiembrie 2017, o acțiune de strângere de legume și fructe pe care le-au donat Crucii Roșii din România - filiala Brăila. Inițiatorii acestei acțiuni au fost prof. Dobre Carmen dirigintele clasei a XI-a F și prof. Gurzu Nicoleta dirigintele clasei a X-a B.

Acţiunea a fost sprijinită de doamna director prof. Picuş Veronica, de elevul voluntar Crucea Roşie - Ungureanu Claudiu şi de preşedinta Consiliului Şcolar al elevilor Costache Mihaela.

Activitatea face parte din Campania Socială ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate" din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară și la ea au participat 45 de elevi voluntari SNAC din clasele a X-a B și a XI-a F, 4 profesori voluntari SNAC: Dobre Carmen, Gurzu Nicoleta, Costache Tatiana preşedinte comitet de părinţi a X-a B, Ionescu Sorin - preşedinte comitet părinţi a XI-a F și reprezentanți ai Crucii Roșii - filiala Brăila.

În urma acestei acțiuni au fost oferite filialei din Brăila a Crucii Roșii 80 de kg de legume şi fructe (cartofi, ceapă, varză, vinete, morcovi, ardei, roşii, mere, portocale, banane, clementine, pere) dar şi 3 sticle de ulei, 2 pungi de zahăr și 2 de orez, biscuiţi.

 

Autor Alexandrina Iordache 21 Noiembrie 2017, 21:20 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii