Vă invităm la a XXVI-a ediție INFOTECH Cluj Napoca

De Frimu Ghinea 13 Aprilie 2017, 09:43 Invatamant

Te invităm la cel mai mare eveniment din Cluj susținut de Organizația Studenților Universității Tehnice în parteneriat cu Universitatea Tehnică, ce are loc în perioada 24 - 28 Aprilie 2017: a XXVI-a ediție INFOTECH.

INFOTECH este un proiect de anvergură care te pune față în față cu peste 30 de companii specializate pe patru domenii: construcții - CONSTRUCTINFO, mecanică – MECANICTECH, instalații – INSTALTECH, electrică – ELECTROTECH.

După cum sugerează și numele, ConstructInfo se specializează pe profilul construcții și pe domeniile adiacente construcțiilor.  Studenții au acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului. Te poți remarca, poți pune întrebări persoanelor de specialitate și poți sta de vorbă cu angajații firmelor de pe acest profil!

Mecanictech se axează pe domeniul mecanic și are ca țintă toți studenții dornici să afle mai multe despre noile tehnologii din mecanică și totodată pe cei care vor o carieră ce se bazează pe această specializare.
Intră în directă legătură cu liderii de pe piață și află mai multe despre ce urmărește un posibil angajator de al tău!

Când vine vorba de ElectroTech este clar că ne referim la electrică. În ziua de azi nu am putea să ne imaginăm cum ar fi să trăim fără experții din acest domeniu. Intră în rândul lor! Descoperă compania care ți se potrivește și fă o alegere inspirată pentru viitorul tău!

Dar poate că pasiunea și pregătirea ta nu sunt potrivite niciunui eveniment de mai sus, însă nu trebuie să uităm de Instaltech care presupune prezentarea companiilor din domeniul instalațiilor. Specialiștii te așteaptă pentru a te informa și pentru a te pune la curent cu ce se întâmplă în culisele muncii din acest domeniu.

Fiind un eveniment amplu în care holurile universității vor roi de studenți entuziaști și dornici de angajare, ramurile Infotech se vor desfășura în locații diferite:

ConstructInfo se va desfășura în cadrul Facultății de Construcții de pe strada Barițiu, numărul 25. Tot pe strada Barițiu, doar că la numărul 26-28, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare se va ține ElectroTech.
MecanichTech va avea loc pe B-dul Muncii, numărul 103-105, în cadrul Facultății de Mecanică.
Pe B-dul 21 Decembrie 1989, numărul 128-130, în cadrul Facultății de Instalații se va desfășura Instaltech.

Dacă ești pasionat de unul dintre aceste domenii și îți dorești să înveți direct de la cei care deja activează în ele notează data în calendar și ține minte: „Lucrurile mărețe se obțin încet. Dar nu obții nimic dacă stai pe loc.”— Zig Ziglar

Hai la INFOTECH și descoperă companiile care te pot îndruma și propulsa către succesul și cariera dorită! Fă-te remarcat și află în același timp despre cele mai noi tehnologii utilizate! Vino încărcat cu bună dispoziție, energie, curaj, noroc și idei pentru că programul acestui eveniment nu-ți va lăsa loc de plictiseală: vizitează standurile, participă la workshopuri, concursuri IT, tombole și află de la actualii și de la foștii studenți cum este un internship în compania visată.

 

Autor Frimu Ghinea 13 Aprilie 2017, 09:43 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii