Admitere în învățământul postliceal care formează subofițeri jandarmi

De IJJ Braila 12 Februarie 2021, 14:01 Invatamant

Anul acesta, în perioada februarie – aprilie, se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 400 de locuri disponibile în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:
- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, cu un număr total de 200 locuri, din care 155 l.G.J.R.( 4 locuri rromi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P.;
- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, cu un număr total de 200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri rromi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

În perioada 15 februarie - 28 februarie, persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Pentru evaluarea performanței fizice, candidații pentru școlile militare din județul Brăila sunt repartizați în unul dintre cele 7 centre zonale din țară și anume la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina unde vor fi evaluați alături de candidații din județele Brașov, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea.
Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani - http://www.scoaladragasani.ro

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni - https://www.jandarmeriafalticeni.ro

După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.

 

 

Autor IJJ Braila 12 Februarie 2021, 14:01 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii