”Zilele Porților Deschise la ASE București” (6-9 aprilie 2015) pentru candidații la admitere licență 2015

De Redactia 27 Martie 2015, 10:43 Invatamant

ase BucurestiAcademia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România, organizează în perioada 6-9 aprilie 2015  Zilele Porților Deschise, sub sloganul  ”Alege un Lider și vei deveni un Lider!”.

Manifestarea este adresată liceenilor claselor a XI-a și a XII-a din țară și din București. La ediția de anul trecut mai mult de 3000 de elevi din peste 40 de colegii și licee au vizitat ASE București.

Cele 12 facultăți ale ASE oferă 24 de programe de studii de licență, dintre care 8 programe cu predare integrală în limba engleză, un program — în limba franceză și unul — în limba germană.

Elevii vor afla informații despre desfășurarea Admiterii la licență în 2015, perspective și oportunități de carieră, detalii despre oferta educațională a fiecărei facultăți, prezentată în cadrul Târgului Facultăților ASE

Elevii vor asista în Aula Magna la prezentări ale universității și vor dialoga cu reprezentanți ai conducerii ASE și ai studenților, vor participa la desfășurarea unor cursuri și vor vizita puncte de interes ale unei viitoare vieți de student ASE: amfiteatre, săli de lectură, de sport, cămine și cantina.

În acest an, Academia de Studii Economice din București pune la dispoziția viitorilor săi studenți peste 5600 de locuri la licență, dintre care aproximativ 3000 la buget, 5000 de locuri în cămine, peste 400 de burse Erasmus și alte mobilități studențești.

”Zilele Porților Deschise” se desfășoară în săptămâna manifestărilor aniversare prilejuite de Sărbătorirea Zilei Universității (6 aprilie)

Academia de Studii Economice din București

 

Autor Redactia 27 Martie 2015, 10:43 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii