Sorin Ovidiu Balan: Am venit la conducerea PPDD Braila pentru a pune ordine in aceasta organizatie

De Virgil Andronescu 20 Noiembrie 2011, 18:58 Interviu
Virgil Andronescu.De ce s-a luat decizia de schimbare a presedintelui organizatiei judetene Braila dl Gheorghe Chiru?

Sorin Ovidiu Balan: Nu a fost vorba de nici o decizie de schimbare de la presedintia organizatiei Partidului Poporului Dan Diaconescu a dlui Gheorghe Chiru, deoarece acesta si-a dat demisia pe data de 9. Va spun ca, contrar unor zvonuri care spuneau ca alti membrii si sefi de filiale vor pleca dupa dansul, tocmai din aceasta  cauza i-am rugat pe cei cativa dintre ei aici prezenti sa ramana pentru a arata ca suntem un partid unit. Domnul Chiru a fost asuigurat de cateva ori la Bucuresti ca nu exista nici un alt om care sa-l inclocuiasca deocamdata si ca noi nu am avut nici un fel de intelegere nici cu domnul Carligea si nici cu altcineva. Domnul Chiru trebuia sa ramana presedinte al organizatiei judetene Braila.

VA.Cu ce ganduri veniti la Braila, acum ca sunteti numit presedinte interimar al organizatiei judetene? De ce ati ales Braila pentru a candida,faptul ca sunteti de aici va aduce numarul de voturi pe care contati?

SO Balan: Mi-am dorit Braila pentru ca ma doare sufletul de ceea ce se intampla aici. Dar sa stiti, va asigur, ca in oricare alt oras al tarii am fost primit foarte bine si ma gandesc ca oriunde as candida as fi ales. Imi doresc un post de senator si sunt convins ca voi strange voturile necesare, la fel ca si intregul partid. De oriunde din Romania pot aduna voturi, datorita notorietatii de care ma bucur. Cum am mai spus, ca exemplu, daca as candida la Calarasi va garantez ca as castiga ca Iliescu cu 80%.
Noi suntem braileni de 600 de ani si nu pot sa vad cum astia distrug scoala unde am invatat si vreau ca maica-mea sa mai poata canta in cladirea Lira.

VA.Care sunt sansele Partidului Poporului de a intra in Parlament?

SO Balan: Partidul asta are cateva luni si acum invata sa mearga in picioare, e ca un copil,un copil inteligent, dar sa stiti ca in sondaje stam bine. Chiar PSD a dat publicitatii un sondaj in care PP DD era cotat cu 12%. Asa ca avem mari sanse, altfel nu ne-am mai inscrie in alegeri. Va spun ca vom fi a doua mare forta politica din viitorul parlament, dupa USL daca acestia nu se vor distruge. Eu imi doresc si voi candida pentru un post de senator. Si voi castiga.

VA.Ati fost numit presedinte interimar al organizatiei de Braila,de ce tocmai dvs?

SO Balan: Am venit la conducerea PPDD Braila pentru a pune ordine in aceasta organizatie. Voi ramaqne in fruntea acestei organizatii pana cand, in termen de 30 de zile conform statutului  partidului, vor avea loc alegeri.

VA.Ce parere aveti, este Braila cu adevarat, un oras european?

SO Balan: Doresc ca Braial sa devina un oras european, sa vina investitori aici si sa bage bani pentru crearea de locuri de munca si pentru ca cetatenii acestui oras sa nu mai ia calea strainatatii pentru o bucata de paine, pentru un trai mai bun pentru ei si familiile lor. De aceea am intrat si PP DD...Nu am de gand sa ma mut in Braila, nu am aici sau aiurea firme, nu stiu sa conduc firme si nici sa fac administratie si de aceea am ales sa candidez la Senat. Am vorbit cu multi investitori care sunt dornnici sa investeasca aici dar care mi-au spus ca atata timp cat situatia de aici e cum e, cat timp sunt unii la putere, ei nu vor investi nici macar un euro in Braila.

VA.Cum ramane cu Braila, cum vedeti dvs orasul natal Braila?

SO Balan: E nenorocire mare ceea ce se intampla in Braila la ora actuala, vreau sa aduc investitori care sa faca din Braila un adevarat oras european. Cam asta e tot in cateva idei.

 

Autor Virgil Andronescu 20 Noiembrie 2011, 18:58 Interviu
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate