Cosmin Răzmeriţă : Nu am avut nici o legătură cu distribuirea pliantelor caracatiţa corupţiei politice din Brăila!

De Virgil Andronescu 10 Octombrie 2011, 19:46 Interviu
Rep: Pentru inceput, te rog Cosmin, să-mi spui care mai e situatia în Uniunea Naţională pentru Progresul Romaniei, ce noutăţi mai sunt?
Cosmin Răzmeriţă, preşedintele organizaţiei de tineret a UNPR Brăila: În linii mari pot spune că trendul este bun, partidul este în creştere, cu fiecare zi ce trece ni se alătură din ce în ce mai mulţi cetăţeni, primari, deputaţi, şi asta mă bucură foarte mult pentru că asta îmi confirmă ca idea de uniune naţională este soluţia pentru aceste vremuri grele prin care trecem. Mă bucur tare mult că tot mai multi cetăţeni înţeleg că doar împreună, punând interesul naţional pe primul loc, în faţa celui personal, putem merge catre un trai mai bun.

Rep : Cum a fost la şcoala de vară a UNPR de la Mangalia?
Cosmin Razmerita: Consider că scolile de vară ale UNPR-ului sunt esenţiale pentru un tânăr politician pentru că acolo îţi lărgeşti orizontul politic şi ţi-l conturezi mult mai bine. In acelaşi timp, inveţi de la cei mai buni oameni precum: Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Constantin Sârbu, care pun mare accent pe promovarea tinerilor şi carora le mulţumesc pentru asta! Asa ca noi tinerii trebuie sa ne apucam serios de treaba petru a reusi sa traim mai bine in tara noastra si nu sa o parasim imediat ce am incheiat niste studii superioare pe banii statului. Sa reusim sa ne pastram medicii si profesorii la noi acasa, sa-i platim omeneste, sa ne bucuram de tot ce ne ofera acest pamant binecuvantat de Dumnezeu ! Oamenii pe care i-am enumerat mai sus vor ca Romania de maine sa fie a tinerilor, vor ca tinerii sa faca politica adevarata si nu sa invete politicianisme. Am avut multe de invatat, a fost o experienta deosebit de fructuoasa pentru mine si pentru ceilalti tineri prezenti acolo.

Rep : Prin vară, când s-a distribuit in judeţul Braila pliantele cu ,,caracatiţa corupţiei politice din Brăila” auzisem că ai fost unul dintre cei care le-a distribuit prin comunele si satele judeţului. E adevărat?
Cosmin Razmerita : Mi s-a mai pus aceasta intrebare. Repet, nu am avut nici o legătură cu această acţiune! Şi la mine a ajuns informaţia aşa cum a ajuns şi la dumneavoastră! E o speculatie careia nu-i mai acord nici un fel de atentie. Eu imi vad de treaba mea in partid si ii las pe altii sa se ocupe de ,,caracatite politice” ori de alta natura, teaba lor…

Rep : Care mai este situaţia in organizaţia de tineret UNPR, pe care o conduci?
Cosmin Razmerita : Doar ce am finalizat o agenda destul de incarcata de noi acţiuni pe care le vom derula cu siguranţă si vi le voi prezenta la momentul desfasurarii acestora. E mai bine sa vorbim despre fapte atunci cand ele sunt in derulare sau deja s-au finalizat. Sper sa aiba deplin succes activitatile pe care le-am gandit iar apoi sa putem vorbi la concret despre reusita lor. Tinerii UNPR-isti sunt pregatiti intens pentru toate aceste manifestari, am speranta ca lor li se vor alatura si alti cetateni tineri ai orasului, care nu sunt membrii ai partidului. 
 
Rep : S-au definitivat listele cu candidaţii pentru viitoarele alegeri?
Cosmin Razmerita : Avem oameni, buni profesionişti care se implică si cărora le pasă de bunul mers al oraşului. Din acest motiv definitivarea listelor este un lucru care nu trebuie grăbit absolut deloc! Mai avem destul timp pana aproape de startul campaniei electorale din 2012.
 
Rep : Aţi sondat opinia publica pentru a avea o idee despre cum stati in preferintele alegatorilor braileni?
Cosmin Razmerita : Probabil vom face şi un sondaj! Din cate am vazut eu, cetatenii brailei vin spre noi si sunt destul de deschisi catre o solutie politica noua pentru Romania si pentru Braila.

Rep : Se tot vorbeşte că ar fi o legătură între UNPR şi fundaţia ,,Fiii Brăilei’’, este adevărat?
Cosmin Razmerita : Am auzit-o si pe asta si tin sa o anulez din start. Va si argumentez : UNPR este un partid politic iar ,, Fiii Brăilei’’, din câte ştiu eu, este un ONG care nu are nici o legatura cu noi!

Rep : Te-ai hotărât să candidezi în 2012 ? La ce funcţie? Si de ce?
Cosmin Razmerita: Nu m-am hotărât. Dar ma mai gandesc la un post de consilier în Consiliul Local care ar fi potrivit… Nuai aşa aş putea să îmi aduc mai bine contribuţia la bunul mers al oraşului!

Rep : Un cuvânt de încheiere pentru colegii tăi, pentru cetăţenii oraşului Brăila şi pentru autorităţile locale ai?
Cosmin Razmerita : Îmi doresc ca împreună, cu multă perseverenţă, şi profesionalism să puteam ridica nivelul de trai al brăilenilor!

Rep : Care a fost ecoul primului interviu?
Cosmin Razmerita : Din feed-back-ul pe care eu îl am, a fost foarte bine primit, fapt ce reiese din numărul mare de vizualizări şi preluări de către alte site-uri de presă, dar binenţeles acest fapt vi se datorează în întregime! Vă mulţumesc!

 

Autor Virgil Andronescu 10 Octombrie 2011, 19:46 Interviu
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii